Julkaisut

Julkaisut

A7 -lukemisen ja kirjoittamisen testistö

Lukemisen ja kirjoittamisen testistö A7 on monipuolinen paketti erilaisia oppimisen etenemisen seurantaan tarkoitettuja välineitä. Testistö sisältää esimerkiksi saneluita, luetun- ja kuullun ymmärtämisiä, artikulaatiotestejä ja luku- ja kirjoitustaidon prosessin arviointiin kohdennetun mittarin. Erityisen julkaisusta tekevät sen vertailuaineistot: testejä käyttävä opettaja saa oman tietotaitonsa tueksi tiedon siitä, miltä osaaminen näyttää suhteessa laajempaan oppilasjoukkoon. 

Vuonna 1985 ensipainoksesta lähtien A7 on palvellut etenkin erityisopettajia luku- ja kirjoitustaitojen kehittymisen seurannassa. Nyt myynnissä olevan painoksen sanelutekstit on uudistettu 2019 (sanat ja vertailuaineistot) ja ulkoasu on päivitetty vastaamaan tämän hetken tarpeita.

TULOSSA: Matematiikkaan keskittyvä julkaisu syksyllä 2021!

Syksyllä 2021 FinRA julkaisee matematiikkaan keskittyvän julkaisun, jossa tarjolla on paitsi tuoretta tietoa myös välineitä opetuksen tueksi.

A7 – Lukemisen ja kirjoittamisen testejä, FinRA 2019
Laaja kooste testejä tuen tarpeen ja oppimisen arviointiin eri ikäisille oppijoille.
Hinta: 43 euroa + toimituskulut 6 euroa/kpl.

Jäsenille 35 euroa + toimituskulut 6 euroa/kpl. Tilauksessa ilmoitettava jäsennumero (KK:n takakannessa). Lasku lähetetään jäsenen nimellä.

Jäsenalennuksen lisäksi FinRA maksaa postimaksun jos liittyy jäseneksi tilatessa.

Annamme seuraavat alennukset:
< 10 kpl 0 %
10 kpl 5 %
20 kpl 10 %
30 kpl 20 %

Tilauslomake